Feiten over hoe gebruik je de womanizer onthuld

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan is er een nieuwigheid voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Een orasmegarantie wordt er zelfs bij verkocht, omdat het ding dit stellig geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Jouw bestelling wordt netjes voor jouw thuisbezorgd, maar je kan er voor kiezen teneinde jouw bestelling bij een PostNL Kwestie te laten bezorgen.

De Womanizer 2Go heeft doch ons knopje je regelt hiermee ok de intensiteiten. Immers zo praktisch het de womanizer niet bij een 1e allerbeste aanraking aangaat omdat zo mag je ‘m verder eenvoudig los in jouw tas stoppen.

Via in een instellingen betreffende uw account op womanizer.nl met te melden dat u nauwelijks nieuwsbrieven wenst te onthalen

In de clip merken wij La Spears ingeval ons verleidelijke secretaresse mét donkere bobcoupe, ingeval stoere roodharige serveerster, naakt op ons tafel, indien ons "onschuldige" huisvrouw welke een eitje bakt vanwege hoofdhaar man én ingeval ons limousine-chauffeuse.

Je kan een kapjes verder los inkopen ieder 3 stuks betreffende de womanizer 2Go. Waarom heb je genoeg kapjes benodigd? Op den duur is siliconen hard eenmaal blootgesteld aan de lucht. En dat voelt ook niet zo lekker. Meteen met de Dop over het kapje na gebruik, ga je ervan uit het dit kapje langduriger meegaat. Wel altijd juist reinigen vanzelfsprekend na gebruik betreffende ons cleaner. En echt laten drogen.

OTTO bezit een plicht ervoor te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen horen in jouw budget.

We toetsten dus bij de aanvraag over een krediet altijd jouw kredietwaardigheid. Bij ons saldo vanaf € 250,- kan zijn het geoorloofd het we jouw enige vragen stellen over jouw inkomen en vaste lasten.

Eis je vanwege een eerste keer? Vervolgens mag dit zijn het een levertijd iets langer is wegens een controle en verwerking van je gegevens.

Indien je verhalen betreffende verschillende bezorgtarieven bestelt, betaal je alléén een bezorgkosten uit een hoogste tariefgroep.

In plaats betreffende te trillen anti en op de clitoris, vervaardigen deze toys gebruik betreffende luchtdruk. Indien je een opening vlak voor jouw clitoris plaatst, gaat deze een clitoris zachtjes tot binnen zuigen en er door luchtdruk pulsaties gaan verrichten die jouw binnen een minuut tot de 7e hemel bezorgen.

De producten geraken in een stevige blanco blik verpakt. Aan de buitenzijde is niet te gadeslaan het deze erotische verhalen bevat. Bovendien zal daar nooit ons verwijzing tot onze webwinkel op ogen. Wij produceren zoveel hier is zijn commentaar geoorloofd gebruik aangaande verpakkingsmaterialen welke ook niet schadelijk bestaan voor het milieu.

Ik raad aan betreffende toycleaner. In een handleiding is wel de tip bepaald een rest met de womanzier opgeruimd te maken met ons vochtige doek. Makkie uiteraard.

Een buitenzijde van een Womanizer 2 Go bestaan uit hard Kunststof. Verkrijgbaar in een kleurcombinaties glanzend zwart / goud, stralend wit / goud en glanzen mint groen / knal roze. Het kunststof voelt prima met in de hand en tussen een dop en een onderkant zit een goudkleurige randje.

Wij toetsten daarom bij een aanvraag met ons krediet altijd je kredietwaardigheid. Voor ons saldo vanaf € 250,- is het geoorloofd het we je enkele vragen stellen aan jouw inkomen en vaste lasten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Feiten over hoe gebruik je de womanizer onthuld”

Leave a Reply

Gravatar